Apple Pay po zgjerohet gjithmonë e më shumë në Europë, siç e konfirmon edhe lajmi i fundit për lançimin e këtij shërbimi në disa shtete të reja. Apple Pay do të vijë së shpejti në Hollandë, Luksemburg, Hungari, Bullgari, Kroaci, Qipro, Estoni, Greqi, Lituani, Litenshtein, Letoni, Maltë, Portugali, Rumani, Sllovaki dhe Slloveni.

Kjo do të thotë se brenda këtij viti Apple Pay do të jetë i disponueshëm në plot 40 shtete. Ju kujtojmë se shërmbili i pagesave të Apple debutoi për herë të parë në Shtetet e Bashkuara në vitin 2014. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment