Apple ka lëshuar versionin final të iOS 12.3 për iPhone dhe iPad. Risia kryesore e këtij versioni është aplikacioni i ri TV, që përmban seksionin e kanaleve Apple TV, një funksion që thjeshton aktivizimin e shërbimebe me abonim video në streaming në një aplikacion të vetëm që për momentin nuk është e disponueshme në Shqipëri. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment