Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Odium To the Core, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Odium To the Core është një lojë ku duhet të drejtoni një sferë të zjarrtë vetëm me një prekje mbi ekran. Në prekni objekte që nuk janë me ngjyrë të kuqe atëher loja mbaron. Gjatë misioneve duhet të shmangni çdo pengesë dhe me kalimin e tyre çdo gjë vështirësohet.


- Dot And Boxes: Dino Fury Edition, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Dot And Boxes është një lojë me temë kuic për të gjithë familjen. Qëllimi i çdo lojëtari është të vizatojë sa më shumë kuadratë duke bashkuar pikat. Për ta bërë këtë duhet të tregoheni të shpjetë dhe të mendoni mirë se cilat pika mund të bashkohet pa mbaruar lojën.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk kakëtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.
nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në 

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment