Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- PixelsBook, nga  5.79€, falas, /iPhone, iPad
PixelsBook është një program edukativ për fëmijë nëpërmjet të cilët fëmijët do të mësojnë ngjyrat duke vizatuar mbi objektet që shfaqen në ekran. Kujtojmë gjithashtu që nue App Store është një nga programet më të vlerësuara për kategorinë.


Doweek, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Doweek është një program i dobishëm i cili ju lejon të organizoni gjërat që keni për të bërë gjatë javës. Ai do t'ju kujtojë në momentin e duhur dhe për çdo event mund të ruani informacione të ndryshme.


- Bigfoot Quest, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Bigfoot Quest është një lojë me aventurë ku do të viheni në kërkim të një nga figurave enigmatike të quajtur Këmbmadhi. Duhet të jetoni në pyje dhe të kërkoni shenja nga prezenca e tij në vënde enigmatike.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment