Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Flowing: Meditation in Nature, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Flowing është një program i dobishëm i cili ju ndihmon të relaksoheni ose të përqëndroheni në aktivitetin që po bëni, duke ju shfaqur pamje natyrore në 3D të cilat shoqërohen me tinguj natyrorë ose muzikorë.


- Pocket Price, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pocket Price është një progam i dobishëm i cili sjell nue iOS një makinë llogaritëse të çmimit të një produkti në ofertë. Gjithashtu në i thoni se cila është përqindja e taksës që duhet paguar, ai do të përdorë edhe këtë informacion në llogaritjen e çmimit.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment