Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Bigfoot Moji, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Bigfoot Moji sjell në tastierën e iOS një listë me ikona të cilat fokusojnë një gorilla këmbëmadh. Ato mund ti përdorni për ti shprehur emocione miqve tuaj nëpërmjet mesazheve të shkruajtura dhe sot mund ta merrni falas për një periudhë të limituar.


Snap Markup, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Snap Markup është një program i cili ju jep mundësinë të shënoni mbi foto. Programi ofron shumë funksione të cilat mund ti kombinoni për të shënuar apo nënvizuar elementë të ndryshëm në një foto. Ja vlen ta merrni këtë program.

Slide Tetromino Premium, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Slide Tetromino është një lojë mjaft e bukur me temë kuic ku ju duhet ti zgjidhni ato duke lëvizur blloqet brënda një dhome me mure. Kjo është një lojë që gjithashtu do t'ju mbajë me orë përpara iDevice derisa të arrini fundin e një misioni. Ja vlen ta provoni.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment