Multitasking në iPad është i domosdoshëm por shumë i limituar. Një koncept mjaft interesant shfaq se si mund të transformohet iOS. Split View i pranishëm në iPad që me iOS 9 lejon të hapim njëkohësisht tre aplikacione dhe të traferojmë materiale në tjetrën me një Drag&Drop të thjeshtë.

Një koncept i ri i iOS 13 shfaq disa funksione që vështirë se do t'i shohim ndonjëherë në një iPhone dhe iPad por ideja bazë që ia vlen të përmendim është zgjerimi i Split View në tre ose më tepër aplikacione njëkohësisht. Duke rrëshkitur tre gishtërinj mbi ekran mund të hapim aplikacionet që dëshirojmë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment