Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë pasur disa probleme këtë mëngjes për përdoruesit nga e gjithë Europa.  Ndërprerjet kanë filluar rreth orës 6:00 këtë mëngjes. Një keqfunksionim të ngjashëm por shumë më të madh ka pësuar Facebook edhe para një muaji.

Facebook dhe Instagram ishin të pa-aksesueshëm muajin e kaluar, dhe vetëm pas 24 orësh Facebook qartësoi gjithçka. Facebook fajësoi ndryshimin e konfigurimit të serverit, dhe kërkoi falje për ndërprerjen. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment