Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Marvin the Cube, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Marvin the Cube është një lojë me temë kuic ku duhet të ndihmoni personazhin e lojë të arrij pikat me ngjyrë jeshile, në 170 nivelet e ndryshme që loja vë në dispozicion. Në fillim do të duket e lehtë por më pas gjithçka do të komplikohet.


Blink: Quick Memo, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Blink është një program që na lejon të shtojmë shënime në mënyrë mjaft të shpejtë, dhe ndryshe nga programet e tjera, ai mund t'ju diktojë me zë çdo fjalë të shkruar. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.- SniperSight: Eye Exercises, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
SniperSight është një program edukativ i cili sjell në iOS këshilla të ndryshme për të shëruar problemet me sytë. Ai përmban dhe ushtrime fizike të cilat këshillohen të bëhen në momente të caktuara gjatë ditës pasi ndihmojnë në përmirësimin e të parit.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment