Mungojnë ende disa muaj nga prezantimi i gjeneratës së re të iPhone, por si zakonisht, kanë nisur të qarkullojnë edhe thashethemet e para. Siç raporton Macotakara, gjenerata e ardhshme e iPhone do të ofrojë rikarikimin wireless dydrejtimëshe.

Kështu që përveç mundësisë së karikimin të iPhone me funksionin wireless, mund të karikojmë edhe kufjet AirPods dhe Apple Watch. Do të mjaftojë të vendosim aksesorin në pjesën e pasme dhe menjëherë do të nisë automatikisht rikarikimi i pajisjes. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment