iMac Pro është një produket më profesionale të Apple dhe për të patur një standart të lartë, Apple e konfiguron atë me maksimumin e fuqisë hardware. Deri tani versioni i tij i fundit është shitur duke montuar 64 ose 128 GB RAM, e cila i siguron përdoruesit profesionist fluiditet në ekzekutimin e programeve që kërkojnë sasi të madhe të memories RAM.

Për ti dhënë përdoruesit më shumë fuqi, Apple ka vendosur që versionet e iMac Pro mund të konfigurohen edhe me 256 GB Ram, sasi e cila konsiderohet e madhe për një kompjuter personal. Apple shpjegon zyrëtarisht se iMac Pro mund të konfigurohet derin në 4 module me 64 GB dhe çmimi i tij është 5200$ nga 4990$ të versionit bazë. Kujtojmë që ky konfigurim mund të bëhet vetëm gjatë porosisë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment