Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- My Very Hungry Cartepillar, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të ushqeni një krimb shumë ngjyrësh i cili ka nevojë të ushqehet. Loja shfrytëzon fotokamerën për të ndërtuar ambjentin grafik nëpërmjet AR (Augmented Reality) dhe ju do t'ju duhet të lëvizni për të ushquer personazhin.


Tweety Pro Widgets, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Tweety Pro Widgets është një program i cili ju ndihmon të keni në qëndrën e njoftimeve të iOS të gjitha lajmet nga rrjeti social Tweeter. Pasi të bëni konfigurimin e programit me akountin Tweeter, çdo lajm do të shfaqet në qëndrën e njoftimeve duke ju dhënë mundësinë që të lexoni menjëherë, lajmet më të rëndësishme për ju.


Change: Currency Converter, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Change është një tjetër program i dobishëm i cili sjell funksionin e konvertimit të monedhave në iOS. Vetëm me pak hapa do të merrni kursin e këmbimit për 85 monedha të ndryshme dhe informacioni është gjithmonë i përditësuar.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment