Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Geography Duel, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Geography Duel është një lojë me temë kuic ku mund të sfidoni miqtë tuaj duke i ftuar ti përgjigjen pyetjeve që lidhen me gjeografinë, të çdo niveli. Do të jetë gjithashtu dhe një mënyrë e mirë për të rifreskuar njohuritë mbi këtë temë.


Remote KeyPad, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Remote KeypPad është një program i dobishëm nëse keni një Mac. Ai do të transformojë iPhone në një tastierë numerike e cila do t'ju lejojë të përdorni butonat numerik sikur të ishte një tastierë e vërtetë.


Remote Drive For Mac, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Remote Drive është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të aksesoni file-et që keni në pc personale Mac dhe ti transferoni ato në një iDevice tjeter, vetëm me pak hapa. Sot këtë program mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment