Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Darkland: Madness Dashing, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Darkland është një lojë me temë kuic ku qëllimi është të mbroni kubin e bardhë të mos përplaset. Duket një lojë e thjeshtë por do të bëhet tepër impenjuese me kalimin e niveleve, gjë që do t'ju bëjë ta luani më shumë.- Brightly: Fix Dark Photos, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Brightly është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të modifikoni intensitetin e dritës në fotot që keni bërë më parë, në ambjente të errëta, dhe nuk doni ti humbisni. Vetëm me pak hapa, mund ti jepni atyre, dritën e duhur.


- DayCost Pro, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
DayCost Pro është një program i cili ju jep mundësinë të menaxhoni shpenzimet ditore, në mënyrë të thjeshtë. Programi ruan informacionet që vendosni ju dhe më pas, nëpërmjet raporteve mund të kuptoni se ku shpenzoni më shumë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment