Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Alloy: Launcher and Automator, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Alloy është një program i dobishëm i cili ju lejon të automatizoni task-e të përditshme, në iDevice. Mund të organizoni programet që përdorni çdo ditë ose të atomatizoni proçese që kryeni në iOS. E gjitha kjo do t'ju ndihmojë të jeni efiçent në punën tuaj.


- Remote KeyPad, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Remote KeypPad është një program i dobishëm nëse keni një Mac. Ai do të transformojë iPhone në një tastierë numerike e cila do t'ju lejojë të përdorni butonat numerik sikur të ishte një tastierë e vërtetë.


Calc Swift, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Calc Swift është një program i cili sjell në iOS funksionin e makinës llogaritëse e cila është një alternativë e mirë e programit Calculator. Përveç funksioneve bazë ai sjell dhe shumë funksione të tjera shkencore të cilat do ju vijnë në ndihmë duke ju lehtësuar llogaritjet matematikore që mund të jeni duke bërë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment