Përgjegjësja e Apple Retail, Angela Ahrendts do të largohet nga posti i saj në muajin prill. Ahrendts u bashkua me Apple në pranverë 2014 duke ardhur nga posita e CEO-s që kishte të Burberry.

Udhëheqësja e tanishme e burimeve njerëzore të Apple, Deirdre O’Brien, do të marrë përsipër operacionet e shitjes me pakicë dhe online të kompanisë. Gjatë kohës së saj në Apple, Ahrendts gjithashtu ka mbikëqyrur një restaurim të Apple Store. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment