iMessage është prezantuar për herë të parë nga Apple sëbashku me iOS 5 në vitin 2011, si një shërbim për mesazhet në harmoni të plotë me SMS-të klasike brenda aplikacionit Messages për pajisjet iOS, pa lëshuar asnjë aplikacion zyrtar për pajisjet Android.

Por tani është e disponueshme një alternativë jo zyrtare për Android. AirMessage është një aplikacion që ofron mundësinë për të përdorur shërbimin e mesazheve të Apple edhe në pajisjet Android. Shërbimi funksionon mirë dhe është krejtësisht falas. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment