Gjatë CE>S 2019, Apple ka publikuar listën e plotë të televizorëve AirPlay 2 që do të vijnë nga LG, Samsung, Sony dhe Vizio. Të gjitha modelet që mbështesin teknologjinë Apple, numrin e serisë dhe disponueshmërinë.

Kujtojmë se disa televizorë AirPlay 2 janë kompatibël medhe me HomeKit, që do të thotë se përdoruesi mund të menaxhojë disa nga funksionet kryesore, si për shembull ndezjen dhe fikjen, volumin, të përdor komandat vokale me anë të Siri si dhe aplikacionin Home nga iPhone, iPad dhe Mac.


Kjo është lista e plotë e televizorëve AirPlay 2:

 • LG OLED (2019)Announced
 • LG NanoCell SM9X series (2019)Announced
 • LG NanoCell SM8X series (2019)Announced
 • LG UHD UM7X series (2019)Announced
 • Samsung QLED Series (2019 and 2018)Announced
 • Samsung 8 Series (2019 and 2018)Announced
 • Samsung 7 Series (2019 and 2018)Announced
 • Samsung 6 Series (2019 and 2018)Announced
 • Samsung 5 Series (2019 and 2018)Announced
 • Samsung 4 Series (2019 and 2018)Announced
 • Sony Z9G Series (2019)Announced
 • Sony A9G Series (2019)Announced
 • Sony X950G Series (2019)Announced
 • Sony X850G Series (2019 85″, 75″, 65″ and 55″ models)Announced
 • Vizio P-Series Quantum (2019 and 2018)Announced
 • Vizio P-Series (2019, 2018 and 2017)Announced
 • Vizio M-Series (2019, 2018 and 2017)Announced
 • Vizio E-Series (2019, 2018 and 2017)Announced
 • Vizio D-series (2019, 2018 and 2017)Announced

Përdoruesit iPhone, iPas dhe Mac mund të dërgojnë audio, video, fotografi dhe materiale të tjera në televizorin e tyre. Për momentin vetëm Samsung ka njoftuar se do të integrojë në televizorët e tij AirPlay 2 edhe dyqanin dixhital iTunes Movie Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment