Apple është duke planifikuar të realizojë një shërbim me abonim të dedikuar ekskluzivisht lojërave, siç raporton Cheddar. Gjatë muajve të fundit, Apple ka folur me zhvillues të ndryshëm të specializuar me videolojërat, për realizimin e një shërbimi me idenë për të krijuar një tip Netflix për gaming.

Praktikisht, përdoruesit do të paguajnë një tarifë fikse mujore për të patur qasje pa limit në një seksion lojërash të disponueshëm në App Store. Për momentin mungojnë detajet rreth çmimit dhe se kur do të prezantohet ky shërbim. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment