Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- YoWindow Weather, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
YoWindow Weather është një program alternativ për marrë informacione mbi motin në qytetin tuaj. Fuqia e tij është aftësia për të treguar qytetin poshtë informacioneve të motit e cila e bën më të bukur përdorimin.


Hack Run, nga 1.59€, falas. /iPhone, iPad
Hack Run është një lojë për të apasionuarit e informatikës ku duhet të arratiseni nga disa sisteme sigurie pasi keni zbuluar sekretin e organizatës. Loja bazohet tek komandat e Unix dhe Dos dhe ju duhet ti mësoni e pastaj ti përdorni për tu arratisur nga sistemi. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


- Cycles: Daily Habit Creator, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Cycles është një program i dobishëm i cili ju ndihmon të krijoni evente ditore dhe të njoftoheni për ato në momentin e paracaktuar. Programi ju ndihmon gjithashtu të mësoheni me gjëra të cilat nuk keni shumë dëshirë ti bëni, por duhet.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment