Në këtë artikull do t'ju sjellim një lajm interesant i cili ka të bëjë me version 2 të kufje AirPods. Sipas portalit 9to5mac, Apple pritet të integrojë teknologjinë Siri në këto iDevice dhe për të konfirmuar këtë është zbuluar proçedura e integrimit të kufje me me asistentin digital, Siri.

Anëtarët e 9to5mac kanë zbuluar një proçedurë e cila është e njëjta që duhet të bëni për të integruar një iPhone apo Mac me Siri. Në guidë tregohen hapat që përdoruesi duhet të kryej për të realizuar lidhjen e parë. Pasi ajo të përfundojë, përdoruesi do të ketë mundësinë të pyesi Siri për çdo gjë, ashtu siç mund të bënte me një iPhone apo Mac.

Siç ju njoftuam nëpërmjet këtij artikulli, pritet që AirPods 2 të vijnë në treg duke filluar nga ky vit dhe kosto e tyre të jetë po i njëjta me ato të versionit aktual. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment