E keni pyetur ndonjëherë veten se si ia bëjnë miqtë tuaj, pa asnjë lloj eksperiencë në kampin grafik, të realizojnë postera aq të bukur duke i publikuar në rrjetet sociale? Përgjigja mund të jetë: Over Edit & Add Text to Photos, një aplikacion për të modikuar dhe shtuar tekste fotove.

Mund të eksploroni aplikacioni duke u nisur nga opsioni Learn. Zgjedhni një projekt që ju pëlqen midis Training Templates që ju sugjeron aplikacioni, mund të gjeni kombinime grafike dhe citime pafund.

Ndërsa me ospionin Learn The Tools, mund të mësoni si të punoni me imazhet në më shumë se një nivel ose të krijoni iluzione optike. Çdo seksion prezanton një efekt grafik specifik që bëhet gjithnjë e më e vështirë nga niveli në nivel... /iPhoneAlbania


Over Edit & Add Text to Photos | iOS 11.0 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment