Neuron është një aplikacion edukativ në gjuhën shqipe, i cili ka për qëllim t'i mësojë përdoruesve më të vegjël: ngjyrat, matematikën, format dhe fjalët. Aplikacioni është i organizuar në 4 mini lojëra që i mësojnë fëmijëve bazat e matematikës, qindra fjalë në gjuhën shqipe si dhe ngjyrat dhe format gjeometrike.

Neuron | iOS 10.0 | App Store - Falas

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment