Në këtë artikull do t'ju sjellim disa imazhe që fokusojnë festat e fundvitit, të cilat ju mund ti shkarkoni dhe ti vendosni në iDevice-in personal. Imazhet janë publikuar nga portali iDownloadBlog dhe janë krijuar duke u bazuar tek stili Bokeh. Më poshtë do të gjeni linkun për të shkarkuar secilin nga imazhet që dëshironi.

Për ti shkarkuar, mjafton të hapni faqen tonë direkt nga iDevice, të shkoni tek ky artikull dhe më pas mund ti ruani imazhet në Galerinë e iOS dhe ti përdorni si sfonde. Imazhet janë përshtatur për iPhone.

Shkarko

Sharko

Shkarko

Shkarko

Shkarko

Shkarko

Sharko

Shkarko

Shkarko

Shkarko

Shkarko

/ iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment