Lemmings, protagonistët e vegjël të njërës prej lojërave më të dashura të viteve 90, rikthehen pas 27 vitesh, kësaj rradhe me një version për iOS. Loja e zhvilluar nga SAD PUPPY propozohet si versioni i vetëm zyrtar i Lemmings!

Loja klasike puzzle e viteve 90 është rishikuar krejtësisht për të ofruar një eksperiencë më të mirë për pajisjet mobile, me një grafikë me të re dhe një stil më të përshtatshëm për epokën tonë. Kjo lojë do ju shoqërojë në një udhëtim epik midis mrekullive të universit për të shpëtuar gjallesat Lemmings nga rreziku që i kanoset.

Lemmings | iOS 9.0 | App Store - Falas

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment