Në këtë artikull do t'ju sjellim një seri me imazhe të cilat tregojnë të gjithë rrugëtimin e iPhone duke filluar nga versioni i parë i prezantuar gjatë vitit 2007 nga Steve Jobs.  Duke parë këto imazhe vihet re evoluzioni në dizajn por jo vetëm, sepse dhe dimensionet e ekranit kanë ndryshuar ku gjithmonë sa vijnë e rriten.- iPhone 2g- iPhone 3G - iPhone 3Gs - iPhone 4


- iPhone 4s - iPhone 5- iPhone 5c


- iPhone 5S- iPhone 6


- iPhone 6 Plus- iPhone 6s

- iPhone 6s Plus- iPhone SE

- iPhone SE 2017- iPhone 7


- iPhone 7 Plus - iPhone 8
- iPhone 8 Plus - iPhone X- iPhone XR- iPhone XS

- iPhone XS MAX

/iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment