Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Bertram Fiddle: Episode 1, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Bertram Fiddle është një lojë me aventurë dhe kuice ku ju duhet të ndihmoni një profesor kimie të zbulojë vrasjet që ndodhin, duke u nisur nga skena e krimit. Ajo përbëhet nga disa episode dhe sot mund të shkarkoni falas episodin e parë.


5th Grade Reading, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
4th Grade Reading është një program i cili përmban pyetje dhe shpjegime që lidhen me edukimin e adoleshentëve. Ata mund të mësojnë shumë gjëra duke u përgjigjur pyetjeve që programi do ti bëjë dhe sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment