Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Stardash, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Stardash është një lojë me aventurë pa fund e cila kujton lojërat e viteve 90' ku ju duhet të mbijetoni sa më gjatë me personazhin e lojë duke shmangur të gjitha rreziqet. Nëse kërkoni një lojë argëtuese për kohën e lirë atëherë ju këshillojmë ta shhkarkoni.


Funnel, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Funnel është një program i cili sjell në iOS mundësinë për të lexuar lajme nga shumë portale të ndryshme, në një program të vetëm. Me pak hapa, mund ta konfiguroni dhe të keni në çdo moment, lajme nga shumë portale të ndryshme. Sot mund ta shkarkoni falas.


Aureus Prime, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Aureus Prime është një lojë me temë kuic ku duhet të pastroni ekranin nga objektet që kanë të njëjtën ngjyrë dhe formë. Grafika mbi të cilën është ndërtuar do t'ju argëtojë akoma më tepër. Ja vlen ta provoni atë.


-Warhammer: Doomwheel, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Warhammer është një lojë me aventurë dhe aksion pa fund ku ju duhet të ndihmoni miushin luftëtar të pastrojë vëndin e tij nga krijesat që e kanë pushtuar, duke drejtur mjetin më shkatrrimtar të ndërtuar ndonjë herë. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment