Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- PopScanner: Fast Scanning App, nga 5.99€, falas. /iPhone, iPad
PopScanner është një program profesional për të skanuar dokumentë, modifikuar dhe dërguar me email, në mënyrë të shpejtë. Gjthashtu programi ofron dhe disa funksione që e bëjnë akoma më të dobishëm. Sot mund ta shkarkoni falas.


- Cowculator: Friends, Not Food, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Cowculator është një program informativ për personat që ushqehen në mënyrë vegjetariane. Ai ju jep inforomacione në lidhje me kursimet që i bëni natyrës duke mos u ushqyery me mis por vetem me prodhime bimore.


MathEdge Division, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
MathEdge është një program edukativ nëpërmjet të cilit fëmijët mund të mësojnë operacionin aritmetik të pjestimit të 2 numrave. Çdo veprim shpjegohet në mënyrë interaktive përfshirë audion dhe sot mund ta shkarkoni falas.
Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment