Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Dr. Panda School, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Dr. Panda School është një lojë me temë kuic për fëmijë ku ato do të mësojnë shumë gjëra në shkollën ku mësuesi është një ari Panda. Ai do ti mësojë fëmijëve të krijojnë historitë e tyre me personazhet që loja vë në dispoziocion dhe sot mund ta shkarkoni falas.


Apache 3D Sim, nga 2.79€, falas. /iPhone
Apache Sim HD është një lojë ku do të luani në rolin e një piloti helikopteri luftark i cili do të kryej 17 misione të ndryshme. Gjatë misionit do t'ju kërkohet të shkatërroni objektivë të ndryshëm me armët që keni në dispozicion. Sot këtë lojë mund ta merrni falas.


- Apache Sim HD, nga 2.79€, falas. /iPad
Apache Sim HD është një lojë ku do të luani në rolin e një piloti helikopteri luftark i cili do të kryej 17 misione të ndryshme. Gjatë misionit do t'ju kërkohet të shkatërroni objektivë të ndryshëm me armët që keni në dispozicion. Sot këtë lojë mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment