Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Toca Kitchen, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Toca Kitchen është një lojë e cila i dedikohet fëmijëve nëpërmjet të cilës do të mësojnë të gatuajnë për miqtë e tyre të uritur nëpërmjet guidës iteraktive. Sot atë mund ta shkarkoni falas.


- Monster Truck Crush King, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Monster Truck është një lojë ku do të luani në rolin e një pilot që drejton në evente të ndryshme një makinë garash të frikshme. Mund të luani në disa mënyra dhe në çdo rast duhet të luftoni për të fituar garën dhe sot mund ta shkarkoni falas.


- Sayings Build Master, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Sayings Build Master është një lojë me temë kuic ku duhet të bashkoni fjalët për të formuar fjalinë brënda një kohe të caktuar. Fjalët janë në gjuhën Angleze dhe kjo është një mundësi për të vënë në provë njohuritë mbi atë. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment