Electronic Arts ka prezantuar sezonin e ri të FIFA Mobile me një grafikë të riprojektuar, gameplay të përmirësuar dhe shumë emocione. Loja është e disponueshme falas në App Store dhe kërkon rreth 167 MB hapësirë dhe iOS 10.0 ose një version më të ri.

Me FIFA Mobile mund të krijoni dhe menaxhoni skuadrën tuaj dhe të sfidoni lojtarë të tjerë. Sezoni i ri sjell një motor të ri grafik të përmirësuar në krahasim me vitet e kaluara. Janë shtuar edhe disa programe të reja VIP me avantazhe dhe privilegje speciale. /iPhoneAlbania

FIFA Mobile | iOS 10 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment