Në një artikull të mëparshëm ju prezantuam SmartPhone-in e të ardhmes i cili përbëhet nga një ekran që paloset dhe është prezantuar për herë të parë nga Samsung, por gjatë prezantimit çmimi dhe data e lëshimit mbetën të panjohura. Sipas zërave të fundit që vijnë nga kompania prodhuese, produkti do të vij në treg në datë 28 Shkurt 2019.

Përsa i përket çmimit pritet të jetë duke nisur nga 1800$ dhe drejtuesit e kompanisë mendojnë të nxjerrin në treg rreth 1 milion njësi për ta shtuar numrin më vonë. SmartPhone-i me ekran fleksibël pritet të mos ketë modem 5G dhe jo të gjitha programet dhe lojërat do të jenë të disponueshme që në fillim.

Për më tepër detaje po ju sjellim më poshtë një video e cila përshkruan produktin i cili duket se do të jetë SmartPhone më i kushtueshëm për momentin./iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment