Receta Gatimi është një aplikacion për iOS që ofron rreth 3000 receta gatimi tradicionale dhe të huaja të përkthyera në gjuhen shqipe. Aplikacioni është shumë i thjeshtë dhe ndahet në disa kategroi. Duke klikuar recetën që dëshironi do të shfaq një përshkrim i shkurtër i saj me përbërësit kryesor dhe udhëzimet se si ta përgatisni.

Çdo muaj do të shohen receta të reja dhe ju mund t'i konsultoni ato të seksionin "Të fundit". Gjithashtu ofrohet edhe një opsion "Të ruajturat" ku mund të ruani recetat tuaja të preferuara dhe t'i shfletoni në një moment të dytë. /iPhoneAlbania

Receta Gatimi | iOS 6.0 | App Store - Falas 

0 komente:

Post a Comment