Live Home 3D është një aplikacion për pajisjet iOS dhe Windows, ideal për të projektuar një shtëpi. Aplikacioni është shumë i thjeshtë për t'u përdorur dhe ishtë ideuar si për profesionistat ashtu edhe për përdoruesit e thjeshtë që dëshirojnë të bëjnë një projekt për shtëpinë e tyre apo thjeshtë për një dhomë.

Aplikacioni mund të shkarkohet falas në App Store por integron edhe një seksion "in-app" nga ku mund të blini paketa teke projektesh. Mund të krijoni planimetri të detajuara në 2D dhe të realizoni një rendering në 3D në kohë reale. Versioni Pro i aplikacionit kushton 21,99€. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment