Sipas zërave të fundit, kompania LG ka nisur prodhimin e ekraneve OLED pas shumë problemeve dhe testeve të bëra. Më në fund do të thyhet monopoli i Samsung përsa i përket kësaj teknologjie dhe versionet e ardhshme të prodhuara do të integrojnë teknolgjinë që vjen nga kompania në fjalë.

Ky lajm vjen pasi drejtuesit e Apple dhe LG kanë inaguruar një linjë të re prodhimi e cila do të prodhojë dhe riparojë versionet e reja të iPhone  Kapaciteti i prodhimit pritet të jetë ai i kërkuar nga Apple, pra të paktën 2 milion ekrane deri në fund të këtij viti.

Kontrata për prodhimin e ekraneve OLED ka nisur që në shtator të këtij viti dhe aktualisht mendohet se LG ka prodhuar vetëm 400.000 nga 2 milion të kërkuara si pasojë e problemeve me teknologjinë dhe ekonomike, ku ky i fundit është zgjidhur nga Apple. Në kontratë përfshihet dhe kosto për njësi e cila është rreth 90$. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment