Në këtë artikull do t'ju prezantojmë një koncept interesant të publikuar nga Joyce Kang i kompanisë CO Design Lab, i cili sjell një një funksion të ri të orës inteligjente dhe për më tepër e lidh atë me produktin e hershëm, iPod.

Sipas tij, Apple Watch mund të integrohej lehtë me një aparat i cili do të luante rolin e një kontrollori të orës inteligjente, ku synimi kryesor është përdorimi i saj si një iPod. Gjithashtu ajo nuk do të humbiste dhe funksionin e saj parësor.

Për më tepër detaje po ju sjellim disa imazhe të publikuara nga vetë Joyce Kang.


/iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment