Apple ka publikuar një version të ri të karikuesit magnetik për Apple Watch i cili nga ana estetike nuk ka shumë ndryshime, por ndryshon nga komponentët e brëndshëm. Në fakt pak detaje ka në lidhje me këtë lajm por ajo që i dallon nga versioni i kaluar është numri i modelit i cili aktualisht kalon në MU8F2AM/A nga MLDW2AM/A.

Kujtojmë që karikuesi shërben vetëm për Apple Watch. Për ta karikuar duhet ta vendosni atë në pozicionin vertikal ose horizontal dhe automatikish WatchOS do të kalojë orën në gjëndjen Sleep. Për të funksionuar ajo lidhet me një karikues Lightning dhe fuqi 5W. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment