Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Abzorb, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Abzorb është një lojë me temë kuic ku do të vini në provo shkathtësinë. Për të fituar lojën duhet të mblidhni rrathët me ngjyrë blu dhe të evitoni ato me ngjyrë të kuqe brënda një kohe të caktuar. Ja vlen ta provoni.


- Math Duel, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Math Duel është një lojë me temë kuic e cila mund të luhet nga 2 persona në të njëjtin iDevice. Ekrani do të ndahet në 2 seksione dhe secili nga lojtarët do të bëjë lojën e tij kundra tjetrit. Për të fituar duhet të zgjidhni kuicet matematikore dhe loja i dedikohet fëmijëve dhe të rriturve.


- Learn Colors App, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Learn Colors App është një program edukativ për fëmijë nëpërmjet të cilit ata do të mësojnë në mënyrë interaktive të gjitha ngjyrat si dhe shumë detaje të tjera për ato. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment