Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- 4th Grade Math Practice, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
4th Grade Math është një program i dobishëm për fëmijët që ndjekin ciklin 8-vjeçar të arsimimit ku mund të mësojnë dhe praktikojnë të gjitha veprimet matematike dhe interaksioni me programin ndodh në gjuhën angleze. Sot mund ta shkarkoni falas atë.


- Ocmo, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Ocmo është një lojë me temë kuic dhe e vlerësuar në App Store, ku do të luani në rolin e një Ninja duke lëvizur me shpejtësi dhe saktësi në tunelet e errta. Secili nga 80 misionet duhet të mbyllet në kohë me qëllim që të jeni super kampion edhe me miqtë tuaj online. Sot atë mund ta shkarkoni falas për një periudhë të limituar.


Blox 3D: City Creator, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Blox 3D City Creator është një lojë e cila i lejon fëmijët të shprehin fantazinë e tyre duke ndërtuar qytete komplekse në 3 dimensione, vetëm duke bashkuar bashkë çdo objekt që përbën një qytet. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment