Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Sketch Club, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Sketch Club është një program që i dedikohet fëmijëve nëpërmjet të cilit ato do të mësojnë të vizatojnë objektet që do ti shfaqen në sfond. Gjithashtu një guidë interaktive do ti mësojë se si të përdorin instrumentët që ai vë në dispozicion.


- Little Chatter Box For Kids, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Little Chater Box është një program për fëmijë nëpërmjet të cilit ato mund të mësojnë disa gjuhë të huaja duke komunikuar me programin në formën e chat-it. Gjithashtu kuicet interaktive do ti ndihmojnë ata të mësojnë sa më shpejtë dhe duke u argëtuar. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- Lake Hope, nga 1.79€, falas, /iPhone, iPad
Lake Hope është një tjetër program për fëmijë që sapo kanë nisur hapat e para në mësimin e veprimeve matematike. Gjithashtu programi i mëson dhe alfabetin në gjuhën angleze nëpërmjet kuiceve dhe shpjegimeve interaktive. Sot mund ta shkarkoni falas.


- Altimeter GPS, nga 8.79€, falas. /iPhone, iPad
Altimeter GPS është një program i dobishëm të cilin mund ta merrni falas për një periudhë të limituar. Ai shfrytëzon sensorët e iDevice duke ju ofruar në një të vetëm, funksionet e matjes së lartësisë, pozicionit, hartës, hapat e bërë gjatë ditës, shpejtësinë e lëvizjes dhe parashikimet e motit në vëndin tuaj. Ja vlen ta merrni!


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment