Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

The Mystery Of Blackthorn Castle, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë duhet të zbuloni të gjitha sekretet që fshesh kështjella e Blackthorn. Kini kujdes sepse në çdo nivel do të përballeni me sekrete që nuk do të jetë e lehtë ti zbuloni. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


Blox 3D Junior, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Blox 3D Junior është një lojë mjaft e bukur e cila i dedikohet fëmijëve. Ato do të mësojnë të ndërtojnë objekte të ndryshme kubet në 3D. Ja vlen ta merrni këtë program.


- Visual Muscle 3D, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Visual Muscle 3D është një program edukativ  i cili ofron një pamje 3D dhe interaktive të muskujve të trupit të njeriut. Nëpërmjet tij mund të zbuloni çdo masaë muskulore që përbën trupin tonë dhe të merrni shumë informacione mbi atë dhe sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment