Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Hitman Sniper, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Hitman Sniper është një lojë ku ju do të luani në rrolin e një sniper-isti. Do të shkruani kontrata me shtet të ndryshme të cilët duan të eleminojnë armiqtë. Detyra juaj do të jetë të eleminoni objektivn vetëm me një goditje dhe me sa më pak zhurmë.  Ja vlen ta merrni këtë lojë.


- MedBeep, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
MedBeep është një program i dobishëm i cili ju ndihmon të rrespektoni të oraret e marrjes së ilaçeve nëse keni nevojë për ato. Ai është mjaft intuitiv për tu përdorur ku mund të ruani shumë detaje dhe më pas ai do t'ju njoftojë në kohën e duhur. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment