Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Tiny Tanks, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Tiny Tank është një lojë me aksion e cila është ndërtuar mbi një bazë grafike inovative dhe do t'ju argëtojë pa masë me 50 nivelet e saj dhe 8 tipe të ndryshëm armiqsh të cilët duhet ti mposhtni. Sot mund ta shkarkoni falas.


- Find My Car, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Find My Car është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të shënoni dhe më pas të gjeni vëndndodhjen e makinës tuaj duke shfrytëzuar disa teknologji si Augmentet Reality apo Google Maps. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


English Listening Master, nga 3,79€, falas. /iPhone, iPad
English Listening është një program i dobishëm i cili ju ndihmon të përmirësoni të folurën e gjuhës angleze në mënyrë interaktive. Përveçse ai ju shkathtëson në dëgjim, do t'ju duhet të zgjidhni dhe kuicet e ndryshme për të vazhduar më tej leksionet. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment