Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Wordophile, nga 1.89€, falas. /iPhone, iPad
Wordophile është një lojë me temë kuic ku ju mund të vini në provë njohuritë tuaja për gjuhën angleze. Loja ofron disa nivele ku ju duhet ti zgjidhni duke bashkur shkronjat dhe fjalë në mënyrën e kërkuar. Sot mund ta merrni falas.- Neptune: Security & System, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Neptune është një program i dobishëm i cili ju lejon të monitorini parametrat e iOS dhe të kryeni veprime mbi ato. Përshëmbull mund të pastroni memorien Ram në mënyrë që të lirohet hapësirë nga programet që nuk po përdoren. Sot mund ta shkarkoni falas.


Convoto, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Convoto është një program i thjeshtë për tu përdorur i cili sjell në iOS një konvetues të njësive matëse. Grafika inovative e tij e bën më të këndshëm përdorimin në krahasim me programet e tjera.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment