Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- The Wild Unicorn Squad, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
The Wild Unicorn Squad është një program i cili ofron imazhet e shumë kafshve të veshura me elementin mistik të një brirëshit. Imazhet që programi ofron mund tja dërgoni miqve tuaj për nëpërmjet mesazheve sikur të ishin ikona Emoji.


- Tunnable: Music Practice Tool, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Tunnable është një program profesional i cili i dedikohet të apasionuarve të muzikësh dhe ju ofron mundësinë për të akorduar, rregjistuar dh gjeneruar ritme, për instrumentë muzikor të ndryshëm. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- English Spanish Dictionary, nga 9.79€, falas. /iPhone, iPad
Ky program ju jep mundësinë të praktikoni gjuhën angleze dhe spanjolle duke përkthyer nga një gjuhë në tjetrën. Përveç përkthimit, çdo fjalë do të  shoqërohet dhe me shëmbuj konkret të cilat përdoren në gjuhën e përditshme. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment