WhatsApp do të sjellë funksionin "stickers" në versionin e ri të aplikacionit. Pikërisht siç ndodh me formatin .GIF, përdoruesit iOS do të kenë qasje me stickers nëpërmjet menusë extra që ndodhet brenda seksionit të aplikacionit për të dërguar foto dhe video.

Kjo risi është e disponueshme që tani për disa përdorues, por për të gjithë do të vijë pas pak ditësh. Për momentin është e disponueshme vetëm një paketë stickers bazë, por së shpejti përdoruesit do të kenë mundësinë të shkarkojnë paketa të tjera nga WhatsApp. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment