Në qershor, Instagram solli video-telefonatat në platformën e saj. Në fillim ky funksion ofronte një video-chat në grup për maksimumi katër persona, por sot ky funksion është zgjeruar duke pranuar deri në gjashtë persona.

Për të nisur një video-chat, klikoni ikonën e postës elekronike brenda aplikacionit Instagram dhe mjafton të hapni një dritare bashkëbisedimi. Shtypni ikonën e re të fotokamerës që ndodhet në të djathtë dhe menjëherë një zile do të tingëllojë në telefonat e miqve tuaj.

Gjatë bisedës, mund të reduktoni videon në multitasking dhe të vazhdoni të përdorni Instagram, të zbuloni publikimet e reja, të postoni një stories, të dërgoni një mesazh, etj... /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment