Konferenca Apple e rradhës do të mbahet më 30 Tetor në New York në Howard Gilman Opera House. Konfirmimi vjen nga ftesat që kompania i ka dërguar medias, bëhet fjalë për disa imazhe me një citim "There's more in the making". Është përditësuar edhe faqja zyrtare që i dedikohet eventit, me disa detaje rreth prezantimit.

Konferenca do të mbahet në orën 16:00 (me orën shqiptare) dhe do të përqëndrohet tek prezantimi i modeleve të reja iPad Pro dhe Mac, por mund të ketë edhe surpriza të tjera. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment