Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Couple Game, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Couple Game është një lojë e cila i dedikohet çifteve dhe janë pikërisht ata që do ta ndërtojnë çdo pyetje. Më pas secili nga partnerët duhet ti përgjigjet dhe në fund duke vlersuar përgjigjet, mund të shikojnë se cili nga ata është më i dedikuar. Sot mund ta shkarkoni falas.


- Geography Duel, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Geography Duel është një lojë me temë kuic ku ju mund të mësoni dhe testoni njohuritë tuaja mbi gjeografinë. Për të qënë fitues duhet të përgjigjeni saktë çdo pyetje që do t'ju bëhet në lidhje me vëndet e gjithë botës dhe sot mund ta merrni falas.- Heavy Blade, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Heavy Blade është një lojë me aksion e cila ambjentohet në periudhën mesjetare dhe ju do të luani në rolin e një luftëtari i cili do të luftojë kundra armiqve që kanë pushtuar fshatin e tij. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas për një periudhë të limituar.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment